Grafikai referenciák | .commando

Vég Attila sminkes

képek

Portfolió

A portfolióban a fotók kapták a főszerepet, ezért a grafikai elemek az oldalpárok képi hangulatának kísérői. Olyan hangsúllyal szólalnak meg, ahogyan azt az egyes képek megkívánják.
 

Varázslat énekhangokra

képek

Plakát, leaflet, jegy

Az operaest második alkalommal kért fel minket a tervezésre. Az eseményhez illő drámai hatás elérése volt a cél, és hogy a varázslatosság misztériuma megjelenjen.
 

Letti & Áron weeding

képek

meghívó

A megrendelők kérése egy több lapból és funkcióból álló meghívócsomag. Az eredeti szöveges kártyán kívül szerepelnie kellett egy visszajelző kártyának, és egy térképnek is.
 

16. Dobos Gála

képek

Plakát, leaflet, jegy, borcímke

16. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Dobos és Ütős Gála arculattervén immáron ötödik éve dolgozunk. Minden alkalommal igyekszünk az előzőhöz képest egy frissebb változatot mutatni, megtartva az eredeti, jól bevezetett logót.
 

Kossuth Művelődési Központ

képek

Arculattervezés

Az intézmény távlati tervei főleg a fiatalokkal kapcsolatosak, melyek igyekszenek fellendíteni a térség kulturális életét. Ezért egy friss és dinamikus arculatot alkottunk, ami mind emellett méltán képviselheti az egyesülést is.
 

K & E Esküvő

képek

meghívó, naptár, kísérőajándék

Magyaros motívumok jelennek meg modern, minimál stílusban. A növényi ornamentikára válaszol a tipográfia is, ezzel fokozva az arculat lágyságát, finomságát.
 

Coca-Cola

képek

palack, póló

A Coca-Cola Magyarország és az ARC felkérésére különleges alupalack tervezése a Sziget 2008 fesztiválra.